hover animation preload

Kočka na smetaně ani pes pod šlehačkou nebudou
Jiljí Záruba -

(Středa 8. srpna 2012, 14.35 hod.) Že bychom to tady po dlouhé odmlce způsobené kdovíčím zase rozjeli? Že bychom vás, laskavé čtenáře, jste-li jací, opět začali informovat o tom, co časopis Receptář chystá? Nebo jak se mají jeho tvůrci? Děkujeme za optání, máme se dobře. A co vy? Že nenapíšete, laskaví čtenáři, jste-li jací, že o sobě nedáte vědět, jak je rok dlouhý? Připravujeme podzimní speciál: a měli byste vědět, že bude trochu jiný, než bývaly podzimní speciály za poslední roky, žádné chalupaření, jen zahrada a zvířata, která lze chovat doma či v bezprostředním okolí. Zkrátka tam bude od slepice po papriku všechno, a místo slepice na paprice, takto receptu, který bývá v každé kuchařce, najdete v tom speciálu mnohastránkovou přílohu rad a vyzkoušených receptů, čím a jak krmit zvířata, která lze chovat doma či v bezprostředním okolí. Budou tam třeba kozy, králíci, ale taky morčata nebo hrdličky, no, šedesát šest zvířat, ryby v to počítaje, tam bude. A pomalu co zvíře, to chovatel, to jsou totiž jejich zkušenosti, lety vypilované. A to jen tak někdo nemá, to jen tak jinde nenajdete. Co jinde, nikde. Pracovně jsme si tu přílohu nazvali Zvířecí kuchařka, ale protože by to mohlo někoho mlsně zmást, myslel by si, že tam budou recepty na to, jak udělat kočku na smetaně nebo psa pod šlehačkou, což nemáme zapotřebí, tak ji pak asi nazveme úplně jinak.
Další informace příště, klikněte si zase

0 komentářů:

Okomentovat