hover animation preload

Kdo neškrtá, jako by nebyl
Jiljí Záruba -

(úterý 14. srpna 2012, 14.04 hod.) Skoro to vypadá, jako bychom nedělali nic jiného, než bědovali nad příliš dlouhými články, protože dneska jsme zase museli drasticky seškrtat rukopis zvířecí kuchařky, o které jsem psal ve středu minulého týdne ( viz tady ) a která bude v podzimním speciálu Receptáře. Na škrtání v textech jsou obzvláště cimprlich začínající autoři a někteří nafrnění odborníci, kteří jsou schopni pomluvit časopis, kde byl jejich výtvor publikovaný, jenom proto, že jim editor škrtl větu: “provedl pád vertikálou ve směru dolů“ a místo ní napsal „spadl“, ó, jak přízemní; takže tihle jsou cimprlich, ale my jsme na to zvyklí. Nota bene, ten text ke zvířecí kuchařce by můj, tak proč bych si s nechutí nezaškrtal, že? Ostatně krátit lze každý text, vždycky je tam něco navíc, co může být zbytečné, anebo co může být řečeno stručněji. A vůbec, nač se rozkecávat. Že?
No, co? Pro blogy, jako je například i tento Receptářův, to neplatí. Blogy jsou takové deníčky, žvatlaníčky. U nich je to povolené…

0 komentářů:

Okomentovat