hover animation preload

Řezat, řezat, řezat
Jiljí Záruba -

(pondělí 30. ledna 2012, 10.23 hod.) Řezali jsme je málo, prohlašují občas rodiče, když jim děti po pubertě začínají přerůstat přes hlavu. A stejně beznadějně si mohou povzdechnout sadaři. Pravidelně neprořezávané ovocné stromy si taky dělají, co chtějí, a taky to škodí jim samotným. Do únorového Receptáře jsme proto vybrali základní prvky řezu jabloní a hrušní, tedy to, s čím by se měl seznámit každý, kdo chce pěstovat nějaký ten stromek dávající ovoce. A není nad názornost, dvoustrana s názvem Jak prořezávat stromy je postavená na kresbách, sice jednoduchých, zato názorných. Jenže, co naplat, člověk nastuduje teorii, postaví se před košatou jabloň, odjistí zahradní nůžky a pokrčí rameny: Tak jak, milá zlatá?
A v březnovém Receptáři budeme řezat růže.

0 komentářů:

Okomentovat