hover animation preload

Slečno, nechcete namasírovat maso?
Jiljí Záruba -

(Úterý, 24. května 2011, 10.32 hod.) Skoro to vypadá, že kdo negriluje, jako by nebyl. Když se člověk od jara do podzimu prochází hobby markety a vidí rozsáhlá oddělení plná nejrůznějších grilů a ohromného množství pomůcek včetně plynu, uhlí a jiných hořlavin, nabývá dojmu, že je grilování po sexu nejdůležitější lidskou činností. Není divu, že se jí věnujeme i my v Receptáři. I když, přátelé, poslední dobou brzdíme, abychom se neopakovali. Neboť není v grilování oblast, o které bychom v průběhu let aspoň jednou nepsali. Takže v letošním červnovém Receptáři budou o grilování pouze dvě strany osobních rad šéfkuchaře Petra Stupky, a sice jak grilovat, jak marinovat, jak dělat ryby, jak zeleninu, jak na omáčky a dipy, tedy na studené omáčky, co bylinková másla a tak podobně. Osobně mě zaujalo masírované maso. Až Receptář kolem 1. června vyjde, podívejte se, je to na straně 55 vlevo dole.

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Moc pěkné povídání o grilování je tady: http://www.ireceptar.cz/zahrada/zahradni-stavby/podle-ceho-vybirat-gril/

Okomentovat