hover animation preload

Z čeho všeho vyrobit burčák
Jiljí Záruba -

Náhod není nikdy dost. Posledně jsem psal, jak náhodně vzniklo hubidlo plzáků španělských, tentokrát se mi podařilo náhodně vyrobit burčák. Z červeného rybízu. To bylo tak: Ovoce jsem si před časem natrhal, rozmačkal a uchoval v PET láhvi, že by se koncentrát hodil na šťávu. Jenže jsem na něj zapomněl. Přinejmenším na tři týdny. Když jsem o víkendu láhev objevil a obsah ochutnal, zjistil jsem, že mi to něco připomíná... Škoda, bylo toho jen necelé dvě deci. Ale kdybyste chtěli dělat vína z čehokoliv, tak doporučuju tenhle článek (klikněte na pokračování a pak na tučný text), neboť nejen tekutá réva je vhodná k opíjení.

0 komentářů:

Okomentovat