hover animation preload

Táto, co chceš k obědu?
Jiljí Záruba -

Není divu, že si hospodyňka, která rodině každý den připravuje jídlo, občas povzdechne: "Co já budu dneska vařit?" Opakování je sice matkou moudrosti, ale v téhle oblasti to může být cesta od stolu i lože. Kdo ví, jestli si muži v letech nenacházejí mladé milenky právě proto. Tedy že jim ty předchozí dávají na stůl stále totéž, a ty nové sem tam skáknou aspoň pro hambáč. Nabízí se jednoduché řešení: V Receptáři každý měsíc otiskujeme minimálně deset receptů, takže může být na deset dní vystaráno (samozřejmě, tak jednoduché to zase není, ne všechny recepty se hodí k dennímu vaření, a taky to něco stojí, ale ta možnost tu je). Nyní otiskujeme sérii receptů na zahraniční jídla (vždycky je napsáno, do kdy posílat recepty té které země), teď je tam Mexiko, vyšla slovenská kuchyně, ale taky Rusko, pochopitelně Čína, v červenci bude Bulharsko - to není špatný nápad. Receptů od čtenářů se totiž v redakci schází hodně, škoda, že je všechny nemůžeme otisknout, ale to by v Receptáři nebylo nic jiného. Člověk by nevěřil, kolik našinců si umí svět přinést až do kuchyně. Skoro se nám chce zlomyslně zadat nějakou hodně zajímavou zemi, třeba Mongolsko, nebo Guineu Bissau. Jenže co kdyby žádný recept nepřišel a my bychom pak museli ta jídla shánět sami?

0 komentářů:

Okomentovat